Nu i helgen har förbundsstyrelsen haft styrelsemöte och detta är en liten update om vad som har sagts.

För det första så lyckades vi bli utelåsta från kansliet när vi gjorde det strategiska beslutet att ingen i FS skulle bli lämnad i kansliet. Som tur är så har vi väldigt bra anställda som svarar på natten…

Ekonomiska rutiner har diskuterats väldigt mycket. Ung Pirat har haft brister gällande pengahantering och att få ihop ekonomiska berättelser så det är högaktuellt att ta tag i det. Ett formellt beslut fattades inte under mötets gång gällande ekonomiska rutiner men styrelsen kom fram till ett konsensus om vad rutinerna bör vara. Ett formellt dokument med rutinerna håller på att skrivas ihop och när det är klart kommer ett formellt beslut att fattas.

Medlemsrekryteringstävling diskuterade vi även. Den är igång sedan ett bra tag tillbaka och vi har fått in flera nya medlemmar genom den! 😀 Det vi diskuterade i styrelsen är att vi ska marknadsföra den mer mot medlemmar. Visste du att du har chansen att vinna ett Nintendo Switch? Allt du behöver göra är att dra med dig några vänner att bli pirater, och be dem ange att du rekryterade dem på: ungpirat.se/bli-medlem! Nämnde jag Nintendo Switch?

Vi diskuterade även att dra ihop lite spelkvällar och eventuellt lite tävlingar kring dessa. Ung Pirat har en egen Minecraft server nu som man kan joina på: upmc.se. Kommer bli väldigt kul, ifall du ser folk inne i röst kanalerna på Discord är det bara att joina.

Sen så får man inte glömma bort att vi är pirater och vad vi står för. Just nu så har vårt moderparti flera politiska arbetsgrupper som man kan gå med i på: chat.piratpartiet.se. Vi ses på Discord, vi i styrelsen ska vara mer aktiva på sociala medier och mer aktiva på Discord. Vi hörs där!

Mvh, Förbundsstyrelsen