Hejsan unga pirater,

Nu är möteshandlingarna för UPK21 ute! Dessa kan hittas på på vår kongress sida: https://ungpirat.se/kongress
Kongressen kommer att hållas digitalt på grund av den rådande pandemin men frukta icke, vi kommer att fixa aktiviter i samband med kongressen så att du får chanshen att hänga med lite pirater. På kongressen så kommer också viktiga beslut att fattas och en ny styrelse kommer att väljas så detta är din chans som medlem att direkt vara med och påverka vilken riktning Ung Pirat ska segla. Bara kongressombuden har dock rösträtt men alla medlemmar har rätt till att närvara och yttra sig under kongressen.

Ifall du undrar över vilka andra evenemang som pågår just nu så kan du hitta det i vår kalender: https://ungpirat.se/evenemang/
Vi har Piratonsdagar som vanligt då vi hänger och håller på med piratskapande, nästa Piratonsdag infaller den 10:e mars så missa inte det! Det finns dock alltid andra saker att engagera sig med så var inte rädd att kontakta oss! Vi söker bland annat just nu någon som kan hjälpa till med vår närvaro på social medier.

Iallafall så kan du ladda ned möteshandlingarna, hämta lite snacks och läsa igenom dem i lugn och ro innan kongressen så hörs vi då!