Hej Pirater

Vi utlyser mutor…Jag menar lotteri. För varje medlem du rekryterar från och med idag tillochmed första september får du en lott i vårt egna piratlotteri! Genast kanske dina tankar vandrar mot vilka skatter som väntar?
Det finns så klart många saker som glimmar. Viskningar i styrelsen säger (och nu hoppas jag att jag inte avslöjar något) att ett Nintendo Switch ligger och väntar på en av vinnarna.

Den här tävlingen gäller då inte bara privat (eller borde jag säga pirat) personer utan också våra hubbar. Hubbstyrelsen för hubben som lyckas rekrytera flest medlemmar vinner dessutom 500 kr att spendera på aktiviteter, må bästa hubb vinna!

För att vi ska veta att det var just du som rekryterade och att lotten därför är din så rekommenderar vi starkt att du ber den nya piraten skriva ditt namn i formuläret. Följ länken eller gå in på blipirat.nu!

Annars då? Den 23 maj drar den extrainsatta kongressen igång – för de som var ombud på UPK2020. Då kommer de kvarvarande punkterna förhoppningsvis klubbas igenom. Möteshandlingana finns att hitta via länken.

Om knappt ett år kommer nästa kongress starta. Den nya styrelsen, som knappt börjat sitt uppdrag, kommer bli utbytta mot nya (eller samma) människor. För att så många som möjligt ska kunna anmäla sig har vi öppnat nomineringen redan nu. Fördelen är att ifall ni rekryterar någon som verkligen vill bli aktiv kan ni alltid nominera dem till kongressen. Kongressen är en bra plats att träffa andra aktiva pirater via. Jag hoppas annars att du nominerar dig själv för som pirat är det alltid uppskattat att träffa en annan pirat: https://nominera.ungpirat.org/index.php

När vi ändå är inne på ämnet “häng med andra pirater” så påminner vi om att piratpropaganda har skrivkvällar första onsdagen varje månad. Det drar igång kl 19 och vi håller igång på discord. Den här månaden skriver vi texter om automatisering och den 6/5 kommer nästa tema introduceras. Hoppas vi hörs då!

Mvh
Siula och Måns