Hej unga Pirater,
Sommaren drar sig mot sitt slut och de flesta här återvänder från ledigheter. Men nu drar vi igång så välkommen till Ung Pirats Sommar Sammanfattning  (Eller UPSS)

TV
Minns ni Pirat Tv? Vår twitch kanal där vi intervjuar våra aktivister och bjuder på Piratdebatt. Den var som mest aktiv under valperioden men gör nu en ny uppstart. Varje lördag kl 15.
Så kika förbi och kom i kontakt med andra pirater. Pirat TV är det bästa sättet att hänga med på vad som är aktuellt just nu i rörelsen.

Det jobbiga samtalet
Ung Pirat styrelse har det här året haft en jobbig fråga på sitt bord. Det var en medlem som efter att gjort många fantastiska insatser men som under en tid försvårade vårt arbete. Efter en del jobbiga konversationer har vi beslutat att stänga av den personen från förbundet för det gick alldeles för långt. Det är tråkigt att det blev som det blev men jag vill ändå att hen ska få ett sista hattlyft och ett tack för engagemanget som gavs för Ung Pirat.
Så tack Du. Vi önskar dig all lycka i framtiden.

Den 17/8 höll förbundsstyrelsen sitt senaste AFK möte där vi la mycket krut på de kommande projekten:

Dreamhack Winter:
Ända sedan begynnelsen har Ung Pirat funnits på Dreamhack och i år ska det inte vara något undantag. Vi var där i somras och vi ska dit  nu till vintern. Den 28 nov – 1 Dec kommer vi vara där. Vill du följa och hjälpa till?
Skicka ett mail till: magnus.hulterstrom@ungpirat.se
Annars är du välkommen att svänga förbi och säga hej.

Piratpropaganda:
Ett filmmanus ramlade in för ett tag sedan och just gör vi en check på hur många människor som vill medverka i den för vi vill ha statister. VI har fem skådisar och en filmare än så länge, planen är att sätta ett datum så snart som möjligt. Vill du läsa manuset hittar en länk i slutet eller på mattermost kanalen piratpropaganda.
Går du till Mattermost kan du även ta del av diskussionen och skapa pirat relaterad reklam för vår politik.
Är du intresserad så hör av dig till Siula.Grande@piratpartiet.se Jag ser fram emot att höra från dig <3

Aktivitetsansvarig:
Hej mitt namn är David Klarlund, jag är nu nybliven aktivist ansvarig för Ung Pirat, så har ni några idér eller frågor om Aktivism så hör gärna av er till mig på david.klarund@ungpirat.se eller David Klarlund på Facebook.

Mitt telefon nummer är: +46 72-9740227

Tack och åter igen tack
Idag avslutar vi dagens mail med två hej då till två fantastiska människor.
Magnus Andersson, vår kapten och partiledare, du har en enorm charm, ett fantastiskt bemötande av individer och en förmåga att uppmuntra personer till att engagera sig mer. Det kommer bli svårt att fylla upp det jobbet du gjort på dessa punkter med en ny partiledare. Kom gärna förbi och säg hej ändå för du har många vänner i ung pirat. Lycka till med dina resor och framtidsplaner.

Sen vill vi säga hej då till en styrelsemedlem, Jesper Tuurihalme. Efter den stock han drog igenom som var Dreamhack sommar där vi fick in över 200 nya medlemmar kände han att en paus från aktivistandet behövdes. Vi hoppas så klart att han är tillbaka med oss i sinom tid men tills dess – vila lungt.

Det var allt från oss. Här är Länken till manuset:
https://docs.google.com/document/d/1xaauzFgTLlqFUcSfCw2ROM9t0hIevBK42TBnM2h4mWc/edit?usp=sharing

Och de sociala sidor vi livar upp är:

Facebook: https://bit.ly/2ZkCggZ
Twitter: https://twitter.com/Ung_Pirat

Instagram: https://www.instagram.com/ungpirat/
Vår Discord: https://discord.gg/nCSxaYB

Samt vår hemsida: https://ungpirat.se, som Jakob Sinclair livar upp. Vill du underlätta för honom och sträcka ut en hjälpande hand når du honom på: jakob.sinclair@ungpirat.se

Mvh
Vice extern ordförande Siula Grande och Aktivist Ansvarig David Klarlund