I helgen träffades Ung Pirats sittande styrelse tillsammans med den tilltrände i kansliet i Uppsala. Tillsammans avverkade vi två möten: ett sista styrelsemöte som ajournerades och som slutfördes igår, samt ett konstituerande möte för nya styrelsen. Vi fick också besök av Piratshoppen, som vi framöver planerar att ha starkare samarbete med. Om ni har förbättringsförslag eller idéer på produkter, så skriv i The Pirate Shop på vår Mattermost! Kika på deras utbud här: pirateshop.eu

I nya styrelsen har vi redan börjat planera det kommande året. Eftersom det är valår blir det extra mycket aktivitet runt det. Vi ska i bästa mån engagera oss i skolvalet och planerar en valvaka i Uppsala den 9-10 juni. Vi vill också fortsätta med medlemsrekryteringen, så om ni har förslag på vart ni vi kan ta oss så skriv gärna till fs@ungpirat.se, eller dra ihop ett eget gäng! Inför den 28-29 december vill UP Norrlandshubben hitta deltagare till Nordsken, och i februari kanske NärCon Vinter vara ett alternativ.

För att se vår planering i detalj, kika på vårt årshjul samt vår board i Mattermost (kräver att man är inloggad på datorn). Vi uppdaterar löpande med allt som pågår i förbundet.
Vi ser fram emot det kommande verksamhetsåret med er!

Gabriel Karlsson, styrelseledamot