Sociala media-ansvarig sökes!

Sveriges coolaste politiska ungdomsförbund, Ung Pirat, söker dig som vill hjälpa oss få liv i våra sociala media. Vi söker dig som söker ett roligt extraarbete att sköta på distans vid sidan av studier, arbete eller annat.

Uppgiftsbeskrivning:

Tjänsten innebär att du företräder förbundet i dess sociala media-kanaler genom att veckovis skapa och dela innehåll, både själv och tillsammans med förbundets styrelse. Du kommer också ha en del ansvar för att delta i diskussioner och besvara frågor, exempelvis i direktmeddelanden och kommentarer.
Omfattning: 10%, vilket innebär ca 5 timmar/vecka.
Du fördelar själv din arbetstid.

Krav:
Som anställd inom organisationen behöver du inte fullt ut dela, men måste respektera samtliga sakpolitiska ståndpunkter som organisationen driver. Du behöver dock dela vår ideologiska grund. Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper.

Meriterande:

  • Kunskaper om piratrörelsen och den aktuella politik som vi driver.
  • Erfarenhet eller kunskap om att hantera olika sociala media.
  • Vana från arbete inom andra ideella eller idéburna organisationer.

I första skedet av rekryteringsprocessen tillämpar vi anonymiserad ansökan. Ansökan tas därför endast emot via webbformulär här nedanför.

Ung Pirat är Piratpartiets ungdomsförbund. Vi värdesätter frihet, öppenhet och ditt liv på internet. Information är nyckeln till makt och vem som har kontroll över information är en viktig samhällsfråga. Därför driver vi politik för ett friare internet, skyddat privatliv och att kunskap och kultur ska vara fritt att dela.
Vi står även för en evidensbaserad drogpolitik fri från myter och stigmatisering samt för införande av basinkomst i Sverige.

Ansökningen har stängt och vi håller på att gå igenom alla kandidater.